Εταιρικό προφίλΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της διατροφικής υποστήριξης τα τελευταία 30 χρόνια, όταν η ύπαρξη των διαιτολογικών μονάδων στην Ελλάδα ήταν από ελάχιστη έως μηδενική. Προσπαθήσαμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι από το 1991 που ξεκινήσαμε την λειτουργία μας, φέρνοντας το πρώτο φορητό λιπομετρητή με υπέρηχους από τις ΗΠΑ.

Αργότερα τo 1994 φέραμε τον πρώτο αναλυτή αερίων έμμεσης θερμιδομετρίας (μέτρησης του βασικού μεταβολισμού). Ενώ το 2009 αγοράσαμε το πρώτο 3D Whole BODY ANALYZER (τρισδιάστατης σωματοδομικής απεικόνισης) που είναι ότι πιο σύγχρονο στην παγκόσμια αγορά. To 2020 , πρωτοπορήσαμε φέρνοντας στα γραφεία μας την συσκευή Bodymetrix, που αποτελεί μια μοναδική τεχνολογία υπερήχων και αξιολογεί τα μυϊκά μορφώματα και την συνολική σύσταση σώματος.

Η ίδια χρονιά (2020), αποτελεί ορόσημο για εμάς διότι ξεκίνησε η περήφανη συνεργασία μας , με το ιδιωτικό πολύ-ιατρείο Iatrology Medisalus, επεκτείνοντας με αυτό τον τρόπο , το δεύτερο διαιτολογικό γραφείο μας στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία.