Η γνωστή τραγουδίστρια, όποια δημόσια εμφάνιση και αν πραγματοποιήσει δύο πράγματα θα συζητηθούν και θα σχολιαστούν για την Δέσποινα Βανδή. Το σώμα της και το στιλ της, γιατί και τα δύο είναι μοναδικά. Αν και έχει αποκτήσει δύο παιδιά αν την κοιτάξεις δεν σου πάει καθόλου το μυαλό. Έχει ένα αξιοζήλευτο σώμα που πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αποκτήσουν.

Η Δέσποινα, δεν ακολουθεί 12 μήνες το χρόνο μια συγκεκριμένη διατροφή, άλλωστε και αυτό δεν είναι σωστό, απλά ένα μήνα πριν από κάθε προκαθορισμένη πρεμιέρα της το ακολουθεί πιστά και κατά γράμμα για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο προσωπικός της διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος της έχει συστήσει ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει περισσότερες πρωτεΐνες και λιγότερους υδατάνθρακες.

Το πρωινό της περιλαμβάνει συνήθως δημητριακά με γάλα 0-1,5 % λιπαρά ή ένα γιαούρτι 2%. Όλα τα γεύματα είναι σημαντικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν πρέπει να παραλείπεται κανένα.

Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε πολύ. Η τραγουδίστρια δεν συνδυάζει ποτέ μακαρόνια με κιμά σε περίοδο διατροφής. Προτιμά να φάει μια μερίδα ψητό συνδυασμένο με σαλάτα. Τα τηγανητά δεν υπάρχουν καθόλου στις διατροφικές της συνήθειες.

Της αρέσουν πολύ τα γλυκά δεν θα προτιμήσει να φάει ένα κομμάτι γλυκού, αλλά μια σογκοφρέτα ή μια μικρή μπάρα σοκολάτας.

Δεν τρώει ποτέ αργά το βράδυ και όταν είναι σε περίοδο διατροφής αποφεύγει τις επισκέψεις σε εστιατόρια και τα τσιμπολογήματα.