Η Ν. επισκέφθηκε το γραφείο μας την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Ήρθε 108 κιλά με ύψος 1,67 m, 22 χρονών κορίτσι. Μορφωμένη κοπέλα, μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο και έψαχνε για μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Η Νάγια φαινόταν αποφασισμένη αλλά το ιστορικό της μας έβαζε σε προβληματισμούς γιατί γενικά υπήρξε υπέρβαρη και στην παιδική και την εφηβική της ηλικία ενώ κατά την δήλωσή της είχε να κατέβει από τα 85 κιλά πάνω από 7 χρόνια.
Το πολύ ευχάριστο ήταν ότι η Νάγια γυμναζόταν 4-5 φορές την εβδομάδα, όχι για να χάσει βάρος αλλά γιατί είχε την παιδεία και της άρεσε.
Ο πρώτος κύκλος διατροφής (15 ημερών) δεν είχε εντπωσιακά αποτελέσματα (-2 κιλά), αλλά μας έδινε αισιδοξία ότι προσπαθούσε να εφαρμόσει τη διατροφή που της είχαμε προτείνει, η συνέχεια όμως ήταν εντυπωσιακή. Κάθε μήνα η Νάγια έχανε κατά μέσο όρο 4,5-6 κιλά, ερχόταν πολύ χαρούμενη, απολάμβανε το αποτέλεσμα, μας διαβεβαίωνε ότι δεν πεινάει και ότι όλα πήγαιναν καλά.
Στην πορεία της πτώσης των 44 κιλών το εντυπωσιακό ήταν ότι δεν «κόλλησε» το βάρος της ακόμη και όταν κατέβηκε το κομβικό 85 που ήταν το χαμηλότερο της για πολλά χρόνια (-7).
Το ντύσιμο της άλλαξε (νέα κοπέλα), η διάθεση της διαφοροποιήθηκε πλήρως, η συνολική της εικόνα άρχισε να ταιριάζει με την ηλικία της.
Περάσαμε τα κομβικά σημεία των διακοπών Χριστουγέννων- Πάσχα χωρίς προβλήματα!! Πήρε το πλάνο της συντήρησης της και παραμένει 64 κιλά εδώ και 1 χρόνο περίπου.